EFOTT arculat

2022
Arculat Branding Kreatív Produkció Webfejlesztés

Stratégia, kreatív: BT UX design és arculat: Bali Luca Web: Tóth Sándor Fenntartható arculattervezés volt a feladatunk, aminek a keretein belül egy olyan logót hoztunk létre, ami bármilyen kontextusban használható.

Déryné Program márkakiterjesztés

2023
Arculat Branding Kreatív Produkció Stratégia

Kreatív, stratégia: BT Arculat: Plander – Járási Anna A bővülő Déryné Program portfólióhoz terveztünk arculat kiegészítést, amivel egyben a márkát is kiterjesztettük.

Karácsony a szerepem ünnepe 2023

2023
Kampány Kreatív Produkció Videó

Kreatív: BT Producer: Szabó Ádám Rendező: Kis Domonkos Márk Produkció: Visual UP Szereplők: Déryné Társulat Tematika:A 2022-es koncepció folytatása. Korunkban a valóságshow-k, a tehetségkutató műsorok továbbra is hatalmas nézőszámokat vonzanak. Az emberek széles körben véleményt alkotnak róluk, még akkor is, ha csak részben ismerik vagy hallottak róluk. Ezt a témakört […]

Déryné Szilveszter 2023

2023
Kampány Kreatív Produkció Videó

Kreatív: BT Producer: Szabó Ádám Rendező: Varga Ádám Produkció: Visual UP Szereplők: Déryné Társulat Koncepció Egy család leül a TV elé szilveszter este, végig pörgetik a csatornákat, de nem találnak semmi kedvükre valót. A végén megfogadják, hogy jövőre inkább a színházat választják családi programnak.

Déryné Szilveszter 2022

2022
Kampány Kreatív Produkció Videó

Kreatív: BT Producer: Szabó Ádám Rendező: Bali Luca Produkció: Dajkó Krisztián Szereplők: Déryné Társulat Koncepció Szomszédok a Balkáni Gerléből. A közkedvelt, klasszikus magyar TV sorozatot adoptáltuk a Déryné Társulat előadásába. A Balkéni Gerle karakterei a Szomszédék kontextusában értékelték a 2022-es évet.