A mi történetünk -
kik vagyunk?

Egy közösség, akiket a hatékony megoldások vezérelnek.

Csapatunk nem egy újabb marketing ügynökség, hanem egy stratégiai közösség, amiben kreatív-, kommunikációs-, IT-, online-, produkciós ügynökségek, valamint a területükön elismert szakemberek bocsájtják rendelkezésre kapacitásukat és szaktudásukat. Ezzel igyekszünk újra definiálni az ügyfél – ügynök kapcsolatokat, költséghatékony, de effektív megoldásokat kínálva. Nincs irodabérlet, nincs ügyfélszerzési jutalék, nincs felesleges folyamat. Van viszont gyors, hatékony munka, pont úgy, és addigra, ahogy az ügyfél elvárja.

Miért jó velünk dolgozni?

  • Kedveljük a gyors, pörgős, rövid határidős projekteket. De az is lázba hoz minket, amikor végig kísérhetjük egy márkát az útján.

 

  • Nem ijedünk meg az új feladatoktól vagy új területektől, sőt kihívásnak tekintjük és fiatalos lendülettel vágunk bele minden projektbe.

 

  • Kis létszámú ügynökségként sikerül egyszerűen és gyorsan áramoltatni az információkat, ezért a döntéshozatal és a közös munka is hatékonyabb.

 

  • Személyre szabottan tervezünk, mivel minden ügyfelünkre tudunk és akarunk is elég időt szánni.

Nyitott pozíciók

Folyamatosan fejlődő portfólió mellé keressük új szakembereket, akik hozzánk hasonló szakmai tudással és alázattal keresik szakmai fejlődésüket.

Projektmenedzser

2024-es portfólió bővítéséhez keresünk 10+ éves tapasztalattal rendelkező szakembert.

Digitál menedzser

Partnereink digitális márka kommunikációjank végrehajtására keresünk 5+ év tapasztalattal releváns portfólióval rendelkező szakembert, aki a közösségi médiát teljeskörűen átlátja, a kommunikációtól a hirdetéseken keresztül az analitikáig.

Illusztrátor

Kiadványok illusztrálására és tördelésére keresünk 5+ év tapasztalattal releváns portfólióval rendelkező szakembert.